Szemelyes konzultacio Lelekneveles 1

Online konzultáció

Én vagyok az a gyermekszakértő, aki nem a könyvekből kiolvasható általános és elméleti példákat sorolom fel, hanem kézzelfogható, azonnal alkalmazható, teljes mértékben egyéni megoldásokat javaslok, nyer-nyer alapon elsősorban a gyermek érdekét figyelembe véve, ami egyben a szülő érdeke is, és az őt körülvevő szűkebb és tágabb környezet számára is előnyös.

Olyan nehézséget okozó nevelési helyzetekben, elakadásokban, aggodalmak eloszlatásában vagy megfelelő segítő szakember megkeresésében, a szülő-gyermek közötti kapcsolódás megbomlásának helyreállításában, óvodára-iskolára való felkészítésben, iskolai problémák megelőzésében, már meglévők kezelésében, bizonytalanságban, ami az első 10 évben felmerülhet, segítek megtalálni azt a megoldást, amivel mindenki nyer. Mindezt oly módon teszem, hogy tanulmányaimra és tapasztalataimra alapozva, Rád hangolódva, gyakorlatban is alkalmazható és kifejezetten Rád és Gyermekedre szabott, lélekből fakadó iránymutatást javaslok.

Alvás-altatás, táplálás-étkezés, beszédfejlődés, szobatisztaság, önállósodás, játék, mozgásfejlődés, agresszió-hiszti kezelése, sajátos nevelési igény, szocializáció, közösségbe szoktatás, óvoda- és iskolaérettség, barátkozás, önbizalom, szorongás és egyéb érzelmi intelligenciát érintő kérdések. 

Azoknak a szülőknek, akik csupán megelőzni szeretnék a későbbi problémákat, vagy megerősítésre vágynak, hogy jól csinálják-e, mert elvesztek az online világ zajában és a ránk zúduló téves és káros információáradatban, vagy egy fontos döntéshelyzet előtt szintén nélkülözhetetlen segítség egy hiteles, kompetens, profi, személyre szabott gyermeknevelési konzultáció.

A Léleknevelés vadonatúj szemléletén keresztül transzformatív változást érhetünk el. Alapelveit megismerve, feltárva majd megértve, ezek gyakorlatban való alkalmazása kifejezetten a saját gyermek egyéniségéhez, személyiségéhez igazítva, a mindennapi életébe való átültetésével örömmel, könnyedén, tökéletesen megélt szülőséget eredményez, emellett gyermeked legjobb verzióját tudod kibontakoztatni.

Meglátod a gyermekedben a csodát, mert lélekszeretettel segítek belenézni az általa mutatott tükörbe, felszínre kerül az az egyedi és megismételhetetlen életút, aminek a kibontakoztatára született hozzád, ezáltal tökéletes egységgé varázsolhatjátok kapcsolatotokat.

Ha szeretnél velem együtt dolgozni, megnézzük, hogy milyen módon tudjuk megoldani.

Kérlek töltsd ki a jelentkezési űrlapot:

Jelentkezem

Könnyedséget a görcsölés helyett, tudatosságot a megszokás helyett, megerősítést az elbizonytalanodás helyett, új távlatokat a kilátástalanság helyett, energiát az elcsüggedés helyett, örömöt a harag helyett, lelkesedést a kiégés helyett.

Olvasd el mások tapasztalatait a Léleknevelés módszeréről:

Támogasd küldetésem lehetőségeidhez mérten, hogy minél több emberhez eljussak, ezért cserébe támogatói ajándékokat, egyéni programok szervezését és animálását illetve egyedi animentori szolágltatást is fel tudok ajánlani gyermeked számára!

Egyeztessünk időpontot

+3630/385-7038

Szántó-Külitsné Rácz Mónika

Ingyenes SNI e-book

Töltsd le Sajátos Nevelési Igény – A gyermeknevelés kihívásai I. rész című ingyenes e-bookom, és szerezz hasznos tudást napjaink egyik leggyakoribb gyermeknevelési témájában.

 1. Óvodapedagógus oklevél – ELTE Tanító- és Óvóképző Kar
 2. Közoktatás vezető és pedagógus szakvizsga – BME Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar
 3. Napközbeni Gyermekfelügyelet Tanúsítvány – MACSKE
 4. Személyközpontú művészetpedagógia továbbképzés – Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar
 5. Művészetek az óvodában szakmai továbbképzés – Neteducatio Kft.
 6. Montessori alaptanfolyam – Magyarországi Montessori Egyesület 
 7. „Félfigyelemből a teljes figyelembe” – Kokas Klára zenéből indított módszere a személyiség harmonikus fejlesztésére alap és haladó tanfolyama – Kokas Klára Agape Zene-Életöröm Alapítvány
 8. A Kokas Pedagógia sokszínűsége módszertani szakmai nap – Sztuppán Irén Művészeti Alapítvány
 9. BTM nehézségek megoldása hatékony részképesség fejlesztő módszerekkel és coaching technikákkal képzés – Műszaki Könyvkiadó 
 10. Az autizmus spektrumzavarban érintett gyermekpopuláció ellátásához szükséges alapvető elméleti és gyakorlati ismeretek – Vadaskert Alapítvány
 11. ADHD – Bethesda Gyermekkórház 
 12. Fogyatékosság-részképességzavar, Tanulási nehézségek, Tanulási technikák, ADHD, Szenzoros Integrációs Terápia, Étkezési zavarok és kezelésük, Mediációs technikák online workshopok – Patrónus Ház és Bárányfelhő Fejlesztő- és Terápiás Központ
 13. Bukfenc Játékkatalógus a tanulási zavarok megelőzéséhez – Dr. Gyarmathy Éva
 14. Amit az óvodás gyermekről tudni kell – Mód-Szer-Tár program Dr. Kolozsváry Judit szakpszichológussal
 15. Kommunikációs zavarok az óvodában tréning – Bokor-Bacsák Györgyi
 16. Az óvodás gyermek szexuális érdeklődése előadás – Bóna László
 17. Gordon iskola szülői eredményesség tanulás tréning – Kiss Éva
 18. Játék-Mozdulat-Tánc az óvodás gyermekek mozgásfejlesztése magyar népi játékokkal továbbképzés – Wirkerné Vasvári Éva
 19. Népmesék a halálról gyermekkorban képzés – Bajzáth Mária 
 20. Népmesék az óvodában képzés – Bajzáth Mária
 21. Népmesék, kortárs mesék, életmesék képzés – Kádár Annamária
 22. Baby-sitter, csecsemőgondozási és elsősegélynyújtási tanfolyam – Magyar Vöröskereszt
 23. Pránanadi 1.-6. mesterfokozat és Pránanadi Reinkarnáció – Petrezselyem József és Sütő Imre
 24. A szülőség művészete kurzus és Egység Áldás Adó tanfolyam – Gálik Klára O&O Academy
 25. Elengedés tanfolyam Sedona módszer – Palacskó András