Gyermeki bölcsesség

Ajándék karácsonyi e-book

Minden pillanatban hatással vagyunk a környezetünkben (és bennünk) lévő gyermekekre, ezért mindenkinek ajánlom ezt az ajándék mini e-bookot, akkor is, ha:

–          van gyermeked, mert nagyon sokat fog adni a köztetek lévő harmonikus kapcsolat kialakításában.

–          nincs gyermeked, mert számodra is hasznos lesz ahhoz, hogy megváltoztasd a szürke hétköznapokat, és napfény költözzön a lelkedbe.

Mindenképpen töltsd le ezt az e-bookot, ha:

Legnagyobb vágyam, hogy gyermekemből az élet minden területén kiegyensúlyozott és sikeres, elégedett, szeretetteljes felnőtt váljon, aki kapcsolataiban kiteljesedett és önmaga legjobb verzióját éli.
Neked szól ez az ajándék, ha Te is így gondolod!

Mindannyian cipelünk a felmenőink által ránk hagyott terheket és feldolgozatlan traumákat. Ezek tudattalanul öröklődnek tovább gyermekeinkre, de csak akkor, ha hagyjuk!

Szeretnél ezen a generációs mintán változtatni, és harmóniává varázsolni a nehézségeket, kudarcnak megélt problémákat?

Ha igen, csak le kell töltened ezt az ajándék mini e-bookot, ami számodra semmilyen más kötelezettséggel nem jár! A többi már csak Rajtad múlik!

Rácz Mónika

Léleknevelés Gyermekszakértő, a Tudatos Szülők Mentora

Rácz Mónika - Gyermekszakértő - konzultáció

Rácz Mónika

Gyermekszakértő, Tudatos Szülők Mentora

Rólam mondták

Szik-Kiss Bea, Maja és Marci anyukája

Mónikát akkor ismertük meg amikor az első gyermekünk egy magán intézménybe kezdett járni. Friss szülőként, sokszor voltunk bizonytalanok, tanácstalanok. Sok helyzetet nem tudtunk kezelni. Ekkor talàltunk egymásra. A kislányunk, és mi is az első pillanattól fogva egy olyan bizalmat árasztó személyt ismertünk meg benne, aki àltal könnyebben vettük az aktuális gyermekneveléssel kapcsolatos akadályokat. Visszaigazolást kaptunk hogy jól csinàljuk, jó szülők vagyunk, és a gyermekeink pont úgy jók ahogy vannak. A kapcsolatot azóta is tartjuk, és bàrmilyen problémànk van, bàrmikor fordulhatunk hozzá. Akár testvérféltékenység, vagy lemaradások tèmakörben. Jó egy olyan személyt magunk mellett tudni, aki segít, és akiben mi szülők, és a gyerekek is maximálisan megbízunk. Több szülő barátnak és ismerősnek is ajánlottuk, ès örömmel tölt el hogy mindenkinek tud/tudott segíteni. Az àltala képviselt módszer hiánypótló. Szívből ajánlom!

Márkus Györgyi - Levi és Bálint anyukája

Mónikát több, mint 10 éve ismerem. Óvónénije volt az egyik kisfiamnak, aki az ovis évei alatt olyan szeretetet, lelki támogatást és pozitív érzelmi nevelést kapott tőle, amiből a mai napig táplálkozhat. A sok emberi érték mellett, amit átadott a gyerekeknek, mindig figyelmet fordított a beszélgetésekre is. Az említett kisfiam, Levente, már gimnazista, de a fent említett tulajdonságok, emlékek alapján talán nem meglepő, hogy 2 éve Mónikát meghívta a ballagási bulijára, és egymást átölelve örültek egymásnak, és beszélgettek át egy órát. A mai napig nagyon szeretik egymást és szeretjük egymást. Bár nincs napi kapcsolatunk, de nincs olyan fontos esemény az életünkben, amit nem osztanánk meg egymással. Mónikát erre teremtette a sors, ez az út az övé. Akinek Ilyen segítségre van szüksége, nem is találhatna erre alkalmasabb szakembert, hogy gyermeke egészséges, tiszta lelkű boldog emberré váljon.

Karacsonyi ebook

Gyermeki bölcsesség

Szeretettel Neked!

Ennek az űrlapnak a kitöltésével azonnal megkaphatod az ajándék ebookot, amit email fiókodba fogunk küldeni.

Ne aggódj, nem fogok naponta leveleket küldeni, ez tényleg egy ajándék tőlem-Neked, hogy az ünnepek a lehető legnagyobb szeretetben és békességben telhessenek.

Karacsonyi ebook

(Ellenőrizd a Promóciók mappát is a leveleid között, hogy biztosan megkapd az e-bookot.)

Ingyenes SNI e-book

Töltsd le Sajátos Nevelési Igény – A gyermeknevelés kihívásai I. rész című ingyenes e-bookom, és szerezz hasznos tudást napjaink egyik leggyakoribb gyermeknevelési témájában.

 1. Óvodapedagógus oklevél – ELTE Tanító- és Óvóképző Kar
 2. Közoktatás vezető és pedagógus szakvizsga – BME Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar
 3. Napközbeni Gyermekfelügyelet Tanúsítvány – MACSKE
 4. Személyközpontú művészetpedagógia továbbképzés – Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar
 5. Művészetek az óvodában szakmai továbbképzés – Neteducatio Kft.
 6. Montessori alaptanfolyam – Magyarországi Montessori Egyesület 
 7. „Félfigyelemből a teljes figyelembe” – Kokas Klára zenéből indított módszere a személyiség harmonikus fejlesztésére alap és haladó tanfolyama – Kokas Klára Agape Zene-Életöröm Alapítvány
 8. A Kokas Pedagógia sokszínűsége módszertani szakmai nap – Sztuppán Irén Művészeti Alapítvány
 9. BTM nehézségek megoldása hatékony részképesség fejlesztő módszerekkel és coaching technikákkal képzés – Műszaki Könyvkiadó 
 10. Az autizmus spektrumzavarban érintett gyermekpopuláció ellátásához szükséges alapvető elméleti és gyakorlati ismeretek – Vadaskert Alapítvány
 11. ADHD – Bethesda Gyermekkórház 
 12. Fogyatékosság-részképességzavar, Tanulási nehézségek, Tanulási technikák, ADHD, Szenzoros Integrációs Terápia, Étkezési zavarok és kezelésük, Mediációs technikák online workshopok – Patrónus Ház és Bárányfelhő Fejlesztő- és Terápiás Központ
 13. Bukfenc Játékkatalógus a tanulási zavarok megelőzéséhez – Dr. Gyarmathy Éva
 14. Amit az óvodás gyermekről tudni kell – Mód-Szer-Tár program Dr. Kolozsváry Judit szakpszichológussal
 15. Kommunikációs zavarok az óvodában tréning – Bokor-Bacsák Györgyi
 16. Az óvodás gyermek szexuális érdeklődése előadás – Bóna László
 17. Gordon iskola szülői eredményesség tanulás tréning – Kiss Éva
 18. Játék-Mozdulat-Tánc az óvodás gyermekek mozgásfejlesztése magyar népi játékokkal továbbképzés – Wirkerné Vasvári Éva
 19. Népmesék a halálról gyermekkorban képzés – Bajzáth Mária 
 20. Népmesék az óvodában képzés – Bajzáth Mária
 21. Népmesék, kortárs mesék, életmesék képzés – Kádár Annamária
 22. Baby-sitter, csecsemőgondozási és elsősegélynyújtási tanfolyam – Magyar Vöröskereszt
 23. Pránanadi 1.-6. mesterfokozat és Pránanadi Reinkarnáció – Petrezselyem József és Sütő Imre
 24. A szülőség művészete kurzus és Egység Áldás Adó tanfolyam – Gálik Klára O&O Academy
 25. Elengedés tanfolyam Sedona módszer – Palacskó András